2018-01-06 06:56:32• hírek • Astronet.hu

Halak - Szép szerelmi kaland várja

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr kellemes kapcsolatban van az ön jegyében látható Uránusszal. Ez olyan esélyt jelez, amely hozzájárul a szakmai előre lépéshez és az önmegvalósításhoz, ám bátorságot és kockázatvállalást követel meg öntől.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kicsit kötekedős hangulatban lehet ma. Pedig az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra, főleg ha azokat sikerült eddig eltitkolni. Hagyja abba a kérdezősködést és vonuljon vissza! Ezzel mindenkinek jót tesz – saját magának is!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kicsit kötekedős hangulatban lehet ma. Pedig az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra, főleg ha azokat sikerült eddig eltitkolni. Hagyja abba a kérdezősködést és vonuljon vissza! Ezzel mindenkinek jót tesz – saját magának is!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Rendkívül kellemes híreket kaphat a délután folyamán. Karrierje és jövedelme is függhet a most kapott információktól. Viselkedjen olyan kedvesen és előzékenyen, ahogyan szokott!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Jupiter és a Mars kedvezőtlen fényszöget vet az ön családját jelző területre. Lehet, hogy kellemetlen híreket kap a szüleiről, vagy más, idősebb rokonáról a délelőtt folyamán. Beszéljen velük, mondja el nekik a kételyeit és a bánatát!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párkapcsolati kérdések kerülnek előtérbe. A szívügyek területén most a szokásosnál elfogultabban viselkedhet. Mérlegeljen mielőtt cselekszik, vagy bármit mond. És főleg ne ítélkezzen elhamarkodottan!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Életfelfogásában és viselkedésében is változtatásokra van szüksége. Térjen át egy egészségesebb életmódra, nemcsak a lelkiekben, hanem fizikailag is szüksége van egy kis fiatalításra.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nem ért egyet a szomszédja véleményével, ma ne hangoztassa a nemtetszését. Igyekezzen kiegyensúlyozott, jó viszonyt kialakítani mindenkivel. Legyen minél diplomatikusabb.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz áll az ön anyagi javakat jelző sorsterületén. Sok kicsi sokra megy - ez a közmondás most az élete minden területére igaz. Problémáit folyamatosan ossza meg kedvesével, ne hagyja őket feltornyosulni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz, több bolygóval együtt, a Bak jegyében áll. Ez azt jelzi, hogy ön nem hagyhatja el magát, mi több, önnek kell másokat felvidítania! Mutassa meg nekik az élet pozitív oldalát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter és a Mars kedvezőtlen fényszöge most hajlamosíthatja önt a túlköltekezésre. Erre nagyon figyeljen, mert pár nap alatt felboríthatja az egész havi költségvetését... Fogadja el a meghívásokat ma estére.


Halak: II. 19. - III. 20.
Most az anyagiak körül forognak a gondolatai. Ha jelenleg rossz szériában is van, nincs oka aggodalomra, mert előnyös változások várhatók. Szép szerelmi kalandban lehet része, ha azzal senki életét nem bonyolítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: